Námestie kartónových hodín - Jachnin, Leonid; Šoltýsová, Nadežda; Brun, Róbert (Bratislava : Mladé letá, 1976)
Veselé príbehy zbojníka bačkoru a dievčatka z Cukríkového papierika.
Keywords: ruská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek