Lesní muzikanti - Bujtár, Pavel; Eckerdt, Alexander (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1976)
Čarovný kvietok, Dve píly, Chvastavý Jakub, Uhliar a vietor a iné rozprávky.
Keywords: slovenská literatúra; rozprávky; predškolský vek