Čo si rozprávajú zvieratká v noci - Štíplová, Ljuba; Ďuríčková, Mária, 1919-2004; Hanák, Mirko (Bratislava : Mladé letá, 1976)
Krátke rozprávky o zvieratkách pre najmenších čitateľov.
Keywords: česká literatúra; rozprávky o zvieratkách; predškolský vek