Katinka a kočík - Sigsgaard, Jens; Handzová, Tea; Born, Adolf, 1930- (Bratislava : Mladé letá, 1976)
Príbeh malej Katinky, ktorá pri hre s kamarátom Erikom zabudne na kočík s bábikou pred obchodom.
Keywords: dánska literatúra; príbehy o deťoch; predškolský vek