Renesancia alebo krvácanie nehy - Glovacký, Gabriel; Blonska-Záborská, Zdenka (Košice : HART, 1993)
Autorova básnická prvotina,obsahuje aj niektoré verše preložené do angličtiny.
Keywords: slovenská literatúra; poézia; starší školský vek