Žalm podle Jonáše - Watson, Ian; Engliš, Jiří (Plzeň : Laser, 1993)
V Mexiku dôkazy naznačujú, že Bohom stvorený vesmír už nebude dlho existovať...
Keywords: anglická literatúra; fantazijné romány; starší školský vek