Rozprávková záhrada - Obuch, Otto; Slezáková-Leukaničová, Daniela (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1977)
Reprezentačný výber zo súčasných maďarských rozprávok.
Keywords: maďarská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek