Priznaj sa, Katka - Szalayová, Lenke; Lesná, Marta; Buková, Júlia (Bratislava : Mladé letá, 1977)
Románový príbeh zo života dospievajúcich dievčat.
Keywords: maďarská literatúra; dievčenské romány; starší školský vek