Zajko Uško - Maslowska, Ewa (Skalica : Grafobal, 1994)
Príhody zajka Uška v lese.Krásne ilustrované leporelko pre najmenších.
vhodné pre deti s mentálnym telesným a citovým postihnutím
Keywords: poľská literatúra; rozprávky o zvieratkách; predškolský vek