Kocúrik Murko - Maslowska, Ewa (Skalica : Grafobal, 1994)
Ilustrované leporelko o Murkových dobrodružstvách.
vhodné pre deti s mentálnym telesným a citovým postihnutím
Keywords: poľská literatúra; rozprávky o zvieratkách; predškolský vek