Majster pästiarskych rukavíc - Moric, Rudo; Massányi, Edmund (Bratislava : Slovenské nakladateľstvo detskej knihy, 1954)
Autor oboznamuje čitateľa s tvrdým detstvom Jána Zacharu, s jeho prvými úspechmi v pästiarstve.
Keywords: slovenská literatúra; biografické romány; starší školský vek