Sivá Sova - Prišvin, Michail Michajlovič; Lesná, Marta; Massányi, Edmund (Bratislava : Mladé letá, 1962)
Rozprávanie starého, skúseného lovca za záchranu bobrej rodiny.
Keywords: ruská literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek