Veselá abeceda - Pavlovič, Jozef 1934-2020; Baláž, Jozef (Bratislava : Mladé letá, 1963)
Pekné krátke veršíky na každé písmenko abecedy s bohatými farebnými ilustráciami.
Keywords: slovenská literatúra; verše pre deti; predškolský vek