Kto povedal mňau? - Sutejev, Vladimir Grigorievič; Križanová-Brindzová, Helena; Vimr, Luděk (Bratislava : Mladé letá, 1962)
Psík sa vydal na cestu za zvieratkami, aby zistil, kto ho zobudil zo spánku.
Keywords: ruská literatúra; rozprávky o zvieratkách; predškolský vek