Tri dievčatá na skrini - Szabóová, Judit G.; Barlíková, Alena; Ondreička, Karol, 1944-2003 (Bratislava : Mladé letá, 1978)
Príbehy troch sestier, dievčenskej trojice z rodiny, z ktorej otec odiešiel a vzal so sebou jednu z nich Médi.
Keywords: maďarská literatúra; dievčenské romány; starší školský vek