O lenivej Marke - Štíplová, Ljuba; Feldeková, Oľga, 1943-2025; Janoušková, Alena (Praha : Orbis, 1978)
Rozprávka o Marke, ktorá bola veľmi lenivá.
Keywords: česká literatúra; autorské rozprávky; predškolský vek