Zatvorená kniha - Lányi, H.Piroska; Števková, Mária, 1940-; Fischer, Daniel (Bratislava : Mladé letá, 1978)
Na osudoch Katky autorka dokazuje, ako psychologický vývoj dievčat ovplyvňujú rozvrátené a novozakladané rodiny.
Keywords: maďarská literatúra; dievčenské romány; starší školský vek