Červená čiapočka - Jílková, Eva; Feldeková, Oľga, 1943-2025; Weinzettl, Vilibald (Praha : Panorama, 1978)
Rozprávka o malom dievčatku, starej mame, zlom vlkovi a dobrom poľovníkovi.
Keywords: česká literatúra; ľudové rozprávky; predškolský vek