Maturantka Eva - Gabaj, Ferdinand; Dusík, Stanislav, 1946- (Bratislava : Mladé letá, 1978)
Dievčenský román z prostredia bratislavskej zdravotníckej školy.
Keywords: slovenská literatúra; dievčenské romány; starší školský vek