Letná fujavica - Beňo, Ján, 1933-; Bakardžieva-Hložníková, Agneša, 1942- (Bratislava : Mladé letá, 1978)
Skupina dedinských chlapcov chce prázdniny stráviť užitočne aj rekreačne.
Keywords: slovenská literatúra; dobrodružné príbehy; starší školský vek