Čimčirinček a chlapci - Těsnohlídek, Rudolf; Šimulčíková, Jana; Machaj, Vladimír (Bratislava : Mladé letá, 1979)
Rozprávka jedného leta o chlapcovi Slavkovi z údolia moravskej Svitavy.
Keywords: česká literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek