Poľná žienka Evulienka - Nepil, František; Haľamová, Maša; Dressler, Ján (Bratislava : Mladé letá, 1979)
Rozprávka o poľnej žienke Evulienke, ktorá pomáha poľným zvieratkám.
Keywords: česká literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek