Posledná hra - Pulič, Nikola; Čačko, Peter, 1936-; Lupták, Oto (Bratislava : Mladé letá, 1979)
Na pobreží mora, v rybárskom prostredí prežívajú detstvo štyria chlapci.
Keywords: srbochorvátska literatúra; príbehy o deťoch; mladší školský vek