Lišiakove šibalstvá - Fühmann, Franz; Ferková, Hana, 1927-2005; Chovan, Jozef (Bratislava : Mladé letá, 1980)
Lišiak ruší v lese mier. Lev prevolal vinníka na verejný súd a odsúdil ho na smrť.
Keywords: nemecká literatúra; rozprávky o zvieratkách; mladší školský vek