Rybár a prsteň morskej panny - Leodhas, Sorche Nic; Dzurillová, Elena; Kiselová-Siteková, Jana, 1942- (Bratislava : Mladé letá, 1979)
Výber škótskych ľudových rozprávok.
Keywords: anglická literatúra; ľudové rozprávky; mladší školský vek