Šiesti kamaráti idú do sveta - Grimm, Jacob, 1785-1863; Grimm, Wilhelm, 1786-1859 (Karl Nitzsche, 1980)
Rozprávka o mužovi, ktorý putoval svetom a o jeho kamarátoch, ktorých cestou stretol. Čo spolu dokázali?