Adelka Zvončeková - Uličiansky, Ján, 1955-2024; Šuteková-Ševellová, Katarína (Bratislava : Mladé letá, 1981)
V rozprávkach je zachytený básnivý svet dieťaťa.
Keywords: slovenská literatúra; rozprávky o deťoch; mladší školský vek