Skúšobný let - Nagyová, Katalin; Lehmden, Milan (Bratislava : Mladé letá, 1981)
Vrtošivá Melinda sa už zmierila s vydajom svojej mamy a spriatelila sa s novým otcom. Sama si nájde detskú lásku.
Keywords: maďarská literatúra; dievčenské romány; starší školský vek