Našim deťom : výber literárnych textov - Rusnáčková, Mária (Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1981)
Výber literárnych textov určených najmenším čitateľom.
Obsahuje bibliogafiu
Keywords: slovenská literatúra -- próza -- poézia; svetová literatúra -- poézia -- próza; antológie; mladší školský vek