Prvosienka - Šimková, Vilma; Domasta, Ján, 1909-1989; Jaksics, František (Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1981)
Výber básničiek, rečňovaniek a krátkych rozprávočiek pre deti.
Keywords: slovenská literatúra; detská poézia; rečňovanky; autorské rozprávky; predškolský vek