Zázračný jeleň : Z dávnych maďarských a uhorských povestí - Lengyel, Dénes; Králová, Katarína; Bombová, Viera (Bratislava : Tatran, 1981)
Povesti siahajúce hlboko do maďarskej histórie.
Keywords: maďarská literatúra; historické povesti; starší školský vek