Návrat krále - Tolkien, John Ronald Reuel; Pošustová, Stanislava (Praha : Mladá fronta, 1993)
Stretnutie Gandalfovej a Sauronovej strategie až po konečnú katastrofu.
Keywords: anglická literatúra; fantazijné romány; starší školský vek