Přines mi hlavu Čarovného prince - Zelazny, Roger; Sheckley, Robert; Tkaczyk, Martin (Praha : Classic, 1994)
Na konci tisícročia sa odohráva boj medzi silami zla a dobra.
Keywords: anglická literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek