Princezná Ruženka - Ďuríčková, Mária, 1919-2004; Klimo, Alojz, 1922-2000 (Bratislava : Mladé letá, 1982)
Zabudnutá ľudová kráľovská hra o zakliatej princeznej a smelom šuhajovi osloboditeľovi.
Keywords: slovenská literatúra; legendy; predškolský vek