Podzimok ide do školy - Dvořák, Ladislav; Pártošová, Štefánia; Vodáková, Sylvie (Praha : Panorama, 1982)
Krátke veršíky o Podzimkovi pre najmenších čitateľov.
Keywords: česká literatúra; verše pre deti; predškolský vek