Soľ zeme : Antológia súčasnej poviedky - Sulík, Ivan (Čítanie študujúcej mládeže, 1982)
Antológia slovenských poviedok 70. rokov. Zoznamuje čitateľov s jej najvýznamnejšími tvorcami posledného desaťročia.