Soľ zeme : Antológia súčasnej poviedky - Sulík, Ivan (Bratislava : Tatran, 1982)
Antológia slovenských poviedok 70. rokov. Zoznamuje čitateľov s jej najvýznamnejšími tvorcami posledného desaťročia.
Keywords: slovenská literatúra; psychologické poviedky