Gruľko Hrozienko - Bálint, Ágnes; Jedličková, Nora; Nesselman, Ladislav (Bratislava : Mladé letá, 1983)
Vtipný príbeh o prasiatku, ktoré gazda vyhnal pretože bolo maličké ako hrozienko.
Keywords: maďarská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek