Kamaráti pašinkovia - Kalaš, Ivan; Blaško, František, 1951- (Bratislava : Mladé letá, 1983)
Pašinkovia sú drobné bytôstky, ktoré žijú na stromoch v lese a starajú sa o ne.
Keywords: slovenská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek