Padišahova nevesta - Marecová, Bohdana; Andričík, Juraj, 1937-; Šuteková-Ševellová, Katarína (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1983)
Súbor tadžických ľudových rozprávok.
Keywords: ukrajinská literatúra; ľudové rozprávky; mladší školský vek