Dinka sa lúči s detstvom - Osejevová, Valentina Alexandrovna; Linzbothová, Elena; Pelikánová-Bartošová, Anna (Bratislava : Mladé letá, 1983)
Mladí ľudia odídu na samotu do lesa. Majú veľa zážitkov a veľa sa o sebe naučia.
Keywords: ruská literatúra; spoločenské romány; starší školský vek