Ohnivý tátoš - Pavuľaková-Ďurinová, Nataša; Machaj, Vladimír (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1984)
Arménske ľudové rozprávky.
Keywords: ukrajinská literatúra; ľudové rozprávky; mladší školský vek