Obdivuhodné putovanie Marca Pola - Meinck, Willi; Branko, Pavol; Polakovič, Dušan (Bratislava : Mladé letá, 1984)
Druhý diel životopisného románu o slávnom cestovateľovi.
Keywords: nemecká literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek