Motýlie počty - Bero, Peter; Dúbravková-Lehotská, Magda (Bratislava : Mladé letá, 1984)
Knižná hračka s hádankami, hrami a zábavnými "počtovými úlohami", ktoré sú súčasťou krátkych rozprávok.
Keywords: slovenská literatúra; autorské rozprávky; predškolský vek