Píšťalky - Pavlovič, Jozef 1934-2020; Vrtel, Dragica (Bratislava : Mladé letá, 1984)
Leporelo približuje deťom predmety, ktoré vydávajú zvuk: píšťalku, pískajúci hrniec na mlieko, parný rušeň.
Keywords: slovenská literatúra; detská poézia; predškolský vek