Narodeniny - Szabóová, Magda; Jedličková, Nora; Kocák, Peter (Bratislava : Mladé letá, 1985)
Borka prežíva trpké chvíle, aby pochopila, že dospelým sa človek stáva, keď už nemyslí iba sám na seba, ale aj na iných.
Keywords: maďarská literatúra; dievčenské romány; starší školský vek