Maxipes Fík - Čechura, Rudolf; Baloghová, Magda; Šalamoun, Jiří (Bratislava : Mladé letá, 1985)
Príhody malého šteniatka, ktoré neuveriteľne narástlo.
Keywords: česká literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek