Čo sa sníva zvieratkám - Turan, Ján, 1932-; Baránková, Vlasta, 1943- (Bratislava : Mladé letá, 1985)
Drobné riekanky a veršíky o tom, ako spáva rybka, ďateľ, bocian, babôčka, stonožka a iné zvieratká.
Keywords: slovenská literatúra; riekanky; predškolský vek