A čo bolo potom...? - Janikovszky, Éva, 1926-2003; Teren, Štefan; Jaňák, Jozef (Bratislava : Mladé letá, 1985)
Témou dievčenského románu sú citové vzplanutia dievčaťa v puberte.
Keywords: maďarská literatúra; dievčenské romány; starší školský vek