Rozprávky - Jarunková, Klára, 1922-2005; Dicová-Ondrejková, Jarmila (Bratislava : Mladé letá, 1986)
Päť rozprávok: O psovi, ktorý mal chlapca, O Tomášovi, ktorý sa nebál tmy, O vtáčikovi , ktorý vedel tajomstvo ...
Keywords: slovenská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek